250 TL ve Üzeri Tüm Türkiye’ye ÜCRETSİZ KARGO!

Şimdi Canın Ne Çekiyor ?

Çıtır Çıtır Turşular, Enfes Soslar ve Közlenmiş Sebzeler

POPÜLER ARAMALAR

EN ÇOK ARANANLAR

Kornişon Turşusu

Kornişon Turşusu
720 ML

Taze taze toplanan memleketin en lezzetli körpe kornişonları tazeden üretim ile birkaç saat içinde kavanozlanıyor, turşularımız kuruluyor.

59,95 TL SEPETE EKLE
Acılı
Jalapeno Biber Turşusu

Jalapeno Biber Turşusu
720 ML

Taze taze topladığımız jalapeno biberlerini tazeden üretim için birkaç saat içinde kavanozluyor ve jalapeno biberi turşularımızı kuruyoruz.

79,95 TL SEPETE EKLE
Karışık Turşu

Karışık Turşu
720 ML

Lahana, salatalık, acur, havuç, biber, domates, sarımsak…

59,95 TL SEPETE EKLE
Lombardi Biber Turşusu

Lombardi Biber Turşusu
720 ML

Acı sevmem ama biber turşusunu çok severim diyenlerdenseniz, acı olmayan biber turşumuzu mutlaka denemelisiniz.

69,95 TL SEPETE EKLE
Acılı
Biberiye Turşusu

Biberiye Turşusu
370 ML

En çok tercih edilen Melis lezzetlerinden birisi daha!

49,95 TL SEPETE EKLE

Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )

Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
  • Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
  • Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
  • Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
  • Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )

Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )

Rozet
Rozet
Rozet
Rozet
Rozet
Rozet
Rozet

Besin Değerleri Ürün Net Ağırlığı: 340 gr

100 g için Kalori 71
Enerji 71 kcal / 300 kj
Toplam Yağ 0,4 g
Doymuş Yağ Asidi 0,1 g
Toplam Karbonhidrat 10 g
Şeker 5,3 g
Protein 2,7 g
Tuz 2,5 g

Güneşte Kurutulmuş Domates (Salamura)

Mevsiminde taze taze elle topladığımız domateslerimizi Ege’nin sıcacık güneşinde kuruttuk. Koruyucu kullanmadan Melis tarifleriyle hazırladık. Kendine has doğal lezzeti, damakta bıraktığı enfes tadıyla güneşte kurutulmuş domates Melis doğallığıyla sofranızda.

Güneşte kurutulmuş domateslerimiz için kullandığımız domateslerimizi Ege bölgesinin verimli topraklarında, Küçük Menderes Havzası, Afyon, Manisa, Ödemiş ve Balıkesir Sındırgı’daki sözleşmeli çiftçilerimizin tarlalarından toplayıp hasat ediyoruz. Fabrikamızın sebzelerimizin yetiştirildiği arazilere konum olarak yakın olması oldukça önemli. Böylece İzmir Kemalpaşa’daki fabrikamızda domateslerimizi hasattan hemen sonra özenle işliyor ve Melis tarifleriyle hazırlıyoruz. Her kavanozda Melis’i vazgeçilmez yapan aynı lezzeti korumayı başarmak için yüksek kalitede sebzeleri ve içerikleri kulanıyoruz.

Yapay renklendiricilere ya da aroma vericilere ihtiyacımız yok çünkü:

Güneşte kurutulmuş domateslerimiz rengini ve aromasını doğadan, güneşten, topraktan, taze domateslerimizden alıyor.

Tarladaki mahsul, titiz bir kontrol ve denetim sürecinden geçtikten sonra farklı damak tatları için deneyimlerimizle reçetelenmiş, Melis’in lezzet sırrını içeren Melis tarifleriyle hazırlanıyor.

Ürün İçeriği

Kurutulmuş domates (%58), su, maltodekstrin, sirke, şeker, tuz, kıvam arttırıcı (ksantan gum), jelleştirici (pektin), baharatlar (fesleğen, oregano), asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Ürünlerimizin tüm dünyada ve Türkiye’de neden bu kadar sevildiğini, Avrupanın en büyük 3 üreticisinden biri olmayı nasıl başardığımızı merak ediyorsanız "güneşte kurutulmuş domatesimizi" mutlaka denemelisiniz.

Tarladaki mahsul, titiz bir kontrol ve denetim sürecinden geçtikten sonra farklı damak tatları için deneyimlerimizle reçetelenmiş, Melis’in lezzet sırrını içeren Melis tarifleriyle hazırlanıyor. İdeal sürede bekletilip dinlendiriliyor. İçeriğindeki lezzetli otların, baharatların, biberin, tadı turşunun suyuyla iyi karışıp nefaseti oluşup olgunlaştığında damaklarda unutulmayacak Melis lezzetini bırakacak , çıtır çıtır ve taze Melis ürünlerine dönüşüyor.


Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
Melis
Güneşte Kurutulmuş Domates ( Salamura )
Ürünlerimizi nasıl ürettiğimizi size en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyoruz.

Kullandığımız sebzelere ve ürettiğimiz ürünlere göre ( Turşu, sos, közlenmiş sebze, kurutulmuş sebze v.b. ) iki üretim yöntemimiz var;
Tazeden Üretim ve Fermantasyon Usülü Üretim. İki üretim yönteminde de her kavanozda aynı Melis lezzetini ve tazelik standartlarını sağlamayı yıllardır edindiğimiz tecrübe ile başarıyoruz.

Tazeden üretilen ürünlerimizde hasat sonrası hızla fabrikaya getirilen ürünlerin son kontrolleri yapılır, yıkanır, üretilecek ürüne göre gerekiyorsa dilimlenir ve cam kavanozlara doldurulur. Salamurası ve baharatları eklenir. Düşük ısıda pastörize edilir. Salatalık, kornişon turşularımız, jalapeno biberi, közlenmiş kapya biber, közlenmiş patlıcan ürünlerimiz tazeden üretilmektedir.

Fermantasyon usulü üretimde ise yine mahsül mevsiminde toplanır ve tazeliğini korurken özenle, kısa sürede fabrikaya getirilir. Sebzelerimiz seçme, ayıklama ve yıkama işlemlerinin tamamlanmasının ardından fermantasyon tanklarına konulur. Bu süreçte yapılan günlük kontroller, 10 günde bir yapılan analizler ile Melis’in kendine has tadı, dokusu Melis reçetesinin kusursuz uygulanmasıyla yakalanır. Fermantasyon süreci tamamlanmayan ürünler Melis kavanozlarına giremez.

Ürünlerimizin tüm dünyada ve Türkiye’de neden bu kadar sevildiğini

Avrupa’nın en büyük 3 üreticisinden biri olmayı nasıl başardığımızı merak ediyorsanız
Melis ürünlerini mutlaka denemelisiniz.

İyi bir tarif yetmez, kullandığımız malzemelerle de gurur duyuyoruz

Üretimimizde sofra tuzu kullanıyor ve her kavanozda aynı lezzeti, Melis’i vazgeçilmez yapan lezzeti korumayı başarmak için yüksek kalitede baharatları, sebzeleri ve içerikleri kullanıyoruz. Bizim için sağlık her şeyden önce geliyor.

Bize gözü kapalı güvenen milyonlarca Melis sever için : Her şeyden Önce Sağlık!

Ürünlerimizin tüm üretim aşamalarında numuneler ve analizlerle, ekimden hasat dönemine, üretimden kavanoza kadar kontrollü ve izlenebilir bir süreci yönetiyoruz. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önde geliyor. Ürünlerimizde asla zararlı içerikler bulunmuyor.

Şimdi çeşit çeşit turşu, közlenmiş sebze, soslar ve kurutulmuş lezzetleri İzmir Kemalpaşa üretim tesisimimizden çıtır çıtır, taze taze sipariş verebilirsiniz.
200 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Hızlı ve
Güvenli Alışveriş
%100 Melis
Güvencesi
Sadece Mevsiminde Hasat Edilen Sebzelerle

Hasat sezonunda, mevsiminde 15 Mayıs ile 15 Kasım aralığında ( Lahana, Karnabahar, Pancar gibi kış sebzelerimizi de yine kendi mevsiminde ) sebzelerimizi 5.000’e yakın sözleşmeli çiftçimiz ile hasat ediyor ve fabrikamızda ileri teknoloji ve deneyimimizle işliyoruz. ( Hasat Takvimi için tıklayın ) Coğrafi işarete sahip sebzeleri veya her sebze için sebzenin yetiştiği en iyi iklimi, bölgeyi tercih ediyoruz. Üretim yaptırdığımız arazilerde zararlılarla mücadele için hastalıkları önceden görecek teknolojiler kullanıyor, tarlaların nemini, sıcaklığını analiz ediyor ve hastalıkların oluşması ihtimalini en aza indiriyoruz. Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesinde iki ayrı bölüm ile ortak çalışmalar yürütüyoruz.

Mükemmellik, gelenek ve sürdürülebilirliği çok önemsiyoruz. İzmir Kemalpaşa’daki üretim tesisimizden evinize kadar, her adımda Melis lezzeti güvencemiz altında.

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın üçüncü en büyük entegre üretim tesisine sahip bir Türk markası olmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimiz dünyanın dört bir yanında İngiltere, Almanya, Amerika, Güney Kore, Fransa, İtalya ve daha pek çok ülkede milyonlarca insana ulaşıyor ve beğenilerek tüketiliyor.

Melis ürünlerini tüm dünyada milyonlarca insanın bu kadar çok sevmesinin sebebi nedir?

Mükemmel turşu ancak mükemmel malzemeler kullanılarak üretilebilir. En kaliteli mahsülün peşinde memleketin her köşesinde binlerce kilometre yol katediyor ve çiftçilerimize verdiğimiz eğitimlerle, sıkı denetleme ve kontrol süreçleriyle sözleşmeli üretim yaptırıyor, Melis kalitesini güvence altına alıyoruz.

Hikayemiz

Hikayeyi Oku

Siparişlerinizi Size
Nasıl Gönderiyoruz?

Siparişlerinizi özenle paketliyor ve adresinize kargo ile ulaştırıyoruz. 250 TL ve üzerine tüm Türkiye’ye kargo ücretsiz

Paketim yolda kırılırsa zarar görürse ne olacak?

  • Ücretsiz Kargo
  • Özenli Paketleme
  • Sürpriz Hediyeler
  • Hızlı Teslimat
  • En Taze Ürünler
  • Hediye Notu (opsiyonel)

Melis Lezzetlerini Tadanlar Ne Diyor?

Tüm Yorumları Gör
Onaylanmış Yorumlar
4.6
(119 yorum var)

Melis Lezzetlerini Tadanlar Ne Diyor?

Tüm Yorumları Gör

Bu Ürünü Alanlar Bunlara Da Baktı

Sertifikalar

BRC Food

BRC Food Nedir? BRC Food, 1996 yılında endüstrinin ihtiyaçlarına yanıt olarak, tedarik zinciri içinde gıda güvenliği standartlarını düzenlemek isteyen İngiliz Perakende Konsorsiyumu (British Retail Consortium) tarafından kurulmuştur ve gıda endüstrisi uzmanları ile birlikte hazırlanan standardın ilk versiyonu 1998 yılında yayınlanmıştır.

İncele BRC Sertifikası
IFS Food

IFS Food Nedir? IFS Food standardı, GFSI (Global Food Safety Initiative – Global Gıda Güvenliği Girişimi) tarafından tanınan ve kabul görmüş ve gıda üreticilerinin denetlenmesi için oluşturulmuş bir standarttır. En önemli odak noktası, üretilen ürünün ve üretim prosesinin kalitesi ve gıda güvenliği ile yasallığının sağlanmasıdır.

İncele IFS Sertifikası
Amfori BSCI

BSCI Belgesi Nedir? Sosyal uyumluluk standardı Bsci tedarikçi kuruluşlarınınızın sosyal sorumluluk kurallarına gore uyumluluklarını izlemenizi sağlamaktadır. BSCI merkezi Belçika Brüksel olan Ticaret Birliği tarafından oraganize edilmiş olup etik sosyal değerleri inceleme üzerine kuruludur.

İncele
Helal Sertifikası

Helal sertifikası, ürünlerin İslami kriterler ve insani gerekler bakımından "uygun"luğunu belirler.

İncele Helal Sertifikası
250 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Kontrollü Tarım
Özenli Paketleme
Güvenli Ödeme

Sepetin

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Hesabınıza Giriş Yapın